Dilluns, 21 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca organitza diferents sessions de cuina als Mercats Municipals

Al Mercat de la Carn, el curs “Inicia’t a la cuina”, consisteix en una sessió de cuina per a persones que vulguin iniciar-se en el món de la cuina.

Es faran tres sessions amb els mateixos continguts els dies 4, 11 i 18 de novembre de dos quarts de set de la tarda a nou del vespre a càrrec d’Oriol Llavina, xef del restaurant ubicat al mercat, El Cigró d’Or. Per apuntar-se cal escollir una de les tres sessions.
Al Mercat Sant Salvador, es faran demostracions de plats de tardor. “Cuinem la tardor”, consistirà en primers plats de tardor, el 10 de novembre, i segons plats de tardor, el 17 de novembre, a les sis de la tarda en els dos casos, a càrrec de la xef vilafranquina Gemma Riera.
I finalment, el taller pràctic “Juguem cuinant”, adreçat a infants a partir de 4 anys, a càrrec de Gemma Riera. El 24 de novembre es farà al Mercat Sant Salvador i l’1 de desembre al Mercat de la Carn. Els dos dies es començarà a dos quarts de sis de la tarda.
Cal inscripció prèvia per a les sessions “Inicia’t a la cuina” i per als tallers “Juguem cuinant”. Les inscripcions es poden fer trucant al 938920358 i a
Els cursos són gratuïts i estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler
11:00
Vijazz
Madeleine Peyroux
11:30
Interiors de Vilafranca
Casa Amàlia Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: