Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Subirats organitza aquest mes diverses activitats per commemorar el Dia Internacional contra la violència de gènere

El 25 de novembre va ser declarat Dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Colòmbia.

En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l’àmbit domèstic i la violació i l’assetjament sexual en l’àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques.

Per tal de commemorar aquest dia, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Subirats ha previst diverses activitats. La primera serà aquest dissabte, dia 7, a les 6 de la tarda a l’Ateneu Ordalenc, amb una xerrada titulada “Centenari de Neus Català” i que oferirà Rosa Vendrell. Aquesta mateixa xerrada es podrà escoltar el dia 22 a l’Ateneu Agrícola de Lavern.

D’altra banda, el dia 20 de novembre al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal es farà un videofòrum de la pel·lícula “Menopausa Rebel”. Al llarg d’aquests dies també s’han preparat tallers a les escoles de Subirats adreçades a les escoles de primària. Totes les activitats són gratuïtes i d’accés lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: