Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha celebrat la seva primera sessió d’audiència pública d’aquest mandat

La sessió es va fer dimarts. L’acte s’ha centrat inicialment en l’explicació, per part de l’alcaldessa Imma Ferret, de les ordenances fiscals 2016 aprovades la passada setmana i les línies de treball del pressupost per l’any vinent.

Entre les propostes d’actuació pel 2016 es vol continuar incidint en partides de suport social, famílies i ocupació. Entre les inversions que s’estudien de cara a l’any vinent i posteriors destaca la creació de l’eix cívic entre els Monjos i Vilafranca o el del carrer de les flors i l’institut. La construcció de nous nínxols al cementi, l’estudi de millores a la pista vella dels Monjos o el re-asfaltat de l’avinguda del Penedès de la Ràpita.
En acabar l’exposició de projectes, els portaveus dels grups municipals van exposar les seves consideracions a favor de la participació pública i l’aportació com a grups als pressupostos 2016 i acte seguit es va iniciar el torn de paraula obert al públic assistent, que va poder formular preguntes i suggeriments variats. El debat públic es va centrar en temes com el manteniment i ús d’espais públics, la il·luminació a diverses zones del municipi, la informació sobre bonificacions i exempcions de les taxes i impostos, la priorització de serveis a les inversions en l’elaboració dels pressupostos, l’estat de desplegament de la fibra òptica, o afavorir el reciclatge de residus, entre altres.
Els suggeriments recollits a la sessió d’audiència pública es treballaran des de les àrees tècniques de l’Ajuntament i s’incorporaran al pressupost municipal 2016 en la mesura que sigui possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: