Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Adepg presenta a l’Ajuntament de Sant Sadurní les seves propostes per fomentar l’activitat econòmica

Aquest dimecres es van reunir l’Alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Josep Subirana amb una delegació de l’Associació d’Empresaris Penedès Garraf (ADEPG), formada pel seu president Jordi Solé; Anna Cols, vicepresidenta i cònsol a Sant Sadurní d’Anoia i David Delgado, membre de la Junta Directiva.

La trobada va servir per abordar les línies estratègiques que planteja Municipi i Empresa 2015, un document elaborat per l’ADEPG, que recull un total de 210 propostes en 8 eixos d’actuació per tal de fomentar la promoció econòmica i empresarial amb la col·laboració entre els sectors públic i privat.
Durant la reunió es va aprofundir en diverses propostes per a la dinamització de l’activitat econòmica i la promoció d’entorns proclius a les iniciatives empresarials i la cultura emprenedora de Sant Sadurní. L’objectiu és que l’entesa publico-privada acompanyi el canvi de cicle econòmic i aquesta cooperació sigui motor de noves oportunitats, en un entorn favorable a l’activitat empresarial i augmentar l’atractiu pel que fa a les inversions, les iniciatives i el talent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: