Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès organitza una sessió sobre “Responsabilitats penals davant un accident laboral”

En aquesta sessió Xavier Pladevall, gerent d’Acció Preventiva Europreven Catalunya; juntament amb Sergi Adán, soci fundador d’Adán Advocats, tractaran un tema de gran importància jurídica que afecta els directors de RRHH i prevencionistes de les empreses del nostre país.

Les conseqüències penals d’un accident laboral poden ser determinants per anar a la presó, en funció de la gravetat de l’accident i de les possibles indemnitzacions reincidències.
En aquesta sessió es pretén que les empreses coneguin les pautes per no incórrer en responsabilitats penals, diferents tècniques per tenir cobertura tant els gerents, com els administradors, directors de RRHH o prevencionistes. Així com les diferents tipus d’assegurances que existeixen al mercat per a poder cobrir-les.
La sessió es realitzarà el proper 24 de novembre al Centre Àgora de Vilafranca, a partir de les 9 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: