Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala d’art Abstracció biomòrfica participa als actes de la Capitalitat Cultural de Vilafranca

La sala, situada al barri de Les Clotes, és l’espai de l’entitat cultural homònima, integrada per deu col·laboradors apassionats de l’art.

Abstracció biomòrfica ha organitzat diverses exposicions durant aquest 2015, coincidint amb la Capitalitat de la Cultura catalana que ostenta Vilafranca. Fins dissabte es va poder veure una selecció de 14 treballs del principal responsable de la sala, l’artista Kiko Ruiz. Obres en les que plasma la família, el carnaval, paisatge humans o parts del cos. Des de dilluns i fins al gener es podrà veure una nova exposició, protagonitzada en aquest cas per l’artista Ángel Cuadros.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca, el regidor de Cultura Raimon Gusi parla de la importància que té la sala, sobretot pel seu paper de dinamització cultural al barri que l’acull. Però també perquè s’hi desenvolupen tallers i activitats relacionats amb l’art teràpia.

La sala Abstracció Biomòrfica està situada al carrer Torrelles de Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: