Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La propera setmana s’acaba el cicle “Una nit amb els clàssics” que organitzen el Kubrick i La Cultural

En aquesta ocasió es parlarà de la novel·la “Les tribulacions del jove Törless” de l’austríac Robert Musil i de l’adaptació cinematogràfica del realitzador alemany Volker Schlöndorf.

“Les tribulacions del jove Törless”, la primera novel·la de Robert Musil, clourà el 25 de novembre, el cicle tardor-hivern d’Una nit amb els clàssics organitzat per Kubrick cinema i La Cultural llibreria. A les 8 del vespre, a l’Agrícol, l’estudiant de grau de Dret, Xavier Martín, parlarà sobre la novel·la de Musil publicada l’any 1906 i que anticipa la decadència d’un imperi austrohongarès que desapareixerà arran de la derrota austríaca a la I Guerra Mundial.
Posteriorment, a les 10 de la nit, al Kubrick, es projectarà l’adaptació de la novel·la que el realitzador alemany Volker Schlöndorf va fer l’any 1966 amb el títol “El joven Törless”. L’adaptació cinematogràfica de Schlöndorf, que va suposar el seu debut com a realitzador, posa l’accent en aquelles actituds que anuncien ja el sorgiment del nazisme.
Com sempre, totes aquelles persones que ho desitgin es podran quedar a sopar a l’Agrícol un cop finalitzada la presentació i continuar parlant de la novel·la i el film.
Només cal que es posin en contacte telefònic amb La Cultural llibreria o bé l’Agrícol. Hi ha temps fins al dia anterior a la vetllada. El preu del sopar és de 10€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: