Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plantació forestal de diumenge va servir per presentar l’ADF La Carrerada

El passat diumenge 22 de novembre, a la muntanya de Sant Jaume, es va fer una plantació forestal guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i amb el suport del GEIF. Amb aquest acte, es volia donar a conèixer la nova ADF del Penedès, l’ADF “La Carrerada”, de la qual formen part aquestes dues entitats, juntament amb l’Ajuntament de les Cabanyes, l’Ajuntament de la Granada i l’Ajuntament de Vilafranca.

En aquesta plantació hi varen participar més de quaranta persones, que malgrat el fred, van voler col·laborar en aquesta actuació per a la millora del medi natural de la nostra comarca. Es van plantar un total de 100 plançons de pi blanc i més de 50 plançons d’alzina, alguns dels quals havien estat plantats i cuidats pel GEIF, amb el suport de la Fundació Miquel Torres. També es va plantar una alzina de més de 2 metres d’alçada, amb la intenció que serveixi de testimoni i commemori l’any de creació d’aquesta nova ADF.
L’acte va finalitzar amb un dinar de germanor amb diversos membres de l’ADF al Centre Cívic de La Granada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: