Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plaça Pau Casals compta amb un mural que denuncia la Llei Mordassa

En el marc de les jornades antirepressives organitzades per la nova Coordinadora de l’Esquerra Independentista de Vilafranca, joves del col.lectiu Arran van pintar, dissabte passat, un mural a la plaça Pau Casals contra la Llei Mordassa, la nova llei de seguretat ciutadana aprovada aquest passat març pel govern espanyol.

El mural mostra una parella de joves lligats de mans i peus i emmordassats amb el lema de les jornades, “Ens volen emmordassades”.
L’acte també va incloure un vermut i un taller per conèixer en profunditat la nova llei de seguretat ciutadana i les sancions que contempla per manifestacions no comunicades, davant del Congrés, el Senat o les assemblees autonòmiques, concentracions per impedir l’execució de desnonaments o per negar-se a dissoldre reunions i manifestacions en llocs públics.
El nou mural s’ha pintat a costat d’un mural reivindicatiu del 8 de març signat per Arran, Endavant i La Ruda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: