Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pista de gel del Centre Vila torna a Vilafranca potenciant la seva vessant més social

L’associació de comerciants i professionals Centre Vila inaugurarà divendres de la setmana vinent la pista de gel, el plat fort de la seva campanya de Nadal ‘Els reis de la pista’.

Sota aquest lema, el Centre Vila vol tornar a dinamitzar el centre de Vilafranca amb la pista de gel com a principal revulsiu i punt de trobada de famílies i colles d’amics. Aquest 2015 serà el dotzè any que Vilafranca compta amb la pista de gel, la més veterana de Catalunya després de la de Manlleu.
Per a Centre Vila, la campanya de Nadal és la més important de l’any i esperen que enguany es noti la recuperació que ja es va albirar durant la campanya anterior.

Els responsables del Centre Vila creuen que la pista és ja tota una tradició i, any rere any, han volgut obrir-la a tothom posant especial atenció a la cohesió social. Durant aquesta campanya, diversos col·lectius també se’n beneficiaran fent-ne ús en hores concertades. Enguany també hi haurà una col·laboració amb la campanya de Creu Roja Cap infant sense joguina. Tots els nens que vagin a patinar podran dipositar en una urna una carta en la que expressin un lema de bones intencions i un desig d’una joguina que no sigui ni sexista ni bèl·lica. Centre Vila farà un sorteig el dia 2 de gener i regalarà les tres joguines desitjades als tres afortunats.

Les mateixes joguines tindran una rèplica i seran lliurades a la Creu Roja. Però, a més, la pista serà punt de recollida de joguines de la campanya.
El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort ha valorat positivament l’impuls de la vessant més social de la pista i també les ganes de les associacions de comerciants d’ajudar a dinamitzar la ciutat.

La pista, que té les mateixes característiques que l’any passat i un pressupost de 65.000 euros, estarà oberta fins al 6 de gener i hi haurà servei de monitoratge aportat pels clubs de patinatge de la comarca d’onze a una i de sis a vuit. El dia 4 de gener, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès organitzarà una jornada d’activitats esportives paral·leles per a tothom com en els darrers anys.
L’any passat van passar per la pista de gel unes 14.000 persones, segons els organitzadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: