Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH reclama al govern de Vilafranca que apliqui els protocols de la ILP contra la pobresa energètica i els desnonaments, recordant que no comporten cap sobrecost

Aquesta demanda estava recollida en una moció que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès va traslladar al ple de l’ajuntament de Vilafranca, el passat 17 de novembre, i que va ser rebutjada amb els vots de l’equip de govern format per CIU i PSC.

En roda de premsa, la PAH no només critica aquest vot negatiu a una moció derivada d’una llei aprovada per unanimitat al Parlament català, sinó que afirmen que l’argumentació que en van fer és “totalment falsa”.
El portaveu de la PAH Alt Penedès, Xavi Navarro, diu que l’aplicació d’aquests protocols per garantir el dret a l’habitatge i als subministraments a famílies en risc d’exclusió social no comporta sobrecost per a les arques municipals.
La PAH demana al govern municipal de CIU i PSC que es mirin i apliquin els protocols establerts i que convoquin immediatament una taula amb la PAH per tal de començar a definir i aplicar-los i garantir drets bàsics de la població i que a Vilafranca, “cap família pateixi ni fred, ni set, ni foscor”.
També recorden que Vilafranca va aprovar, l’any 2009, aplicar un sobrecost del 50% a l’IBI dels habitatges que portin 2 anys buits i no s’està complint.

Comentaris

Programació

Ràdio Vilafranca

21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El contrapunt
Eladio García - C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: