Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca tancarà la temporada amb l’assemblea ordinària a finals d’aquest mes

El dissabte 27 de novembre, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca celebrarà la seva assemblea anual ordinària, que tindrà lloc a la seu de la colla, a Cal Peitabí, a ¾ de 9 en primera convocatòria i a les 9 del vespre en segona convocatòria.

A l’assemblea es presentarà la memòria i valoració tècnica i social de la temporada 2015, l’estat de comptes, la situació de la junta actual i les conclusions, a banda dels habituals torns de precs i preguntes. Recordar que la Junta actual té un mandat de dos anys que finalitza a finals de l’any 2016.
La setmana abans es farà el sopar de fi de temporada de la colla Jove, que tindrà lloc el dissabte 21 i que inclourà diverses activitats de les que s’informarà més endavant.
La Jove va actuar diumenge passat a Manresa, al costat dels Tirallongues locals i dels Nyerros de la Plana. Els vilafranquins no van superar la tònica de les darreres sortides i, després d’un pilar de 4 a l’inici de la diada, van desmuntar el 3 de 7 en primera i segona ronda, ambdues vegades amb el mateix problema d’indecisió de l’enxaneta per traspassar, quan ja tenia un peu col·locat i les gralles enfilaven l’aleta. En repetició de la primera ronda van descarregar una torre de 6 i en repetició de la segona ronda un 3 de 6 amb agulla. Van acabar amb un 3 de 6 on hi debutava algun jove casteller i van acabar amb un pilar de 4.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: