Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jornada “Noves oportunitats d’ocupació” ha plantejat les possibilitats que generen el teletreball, l’autoocupació i les estades a l’estranger

Una seixantena de persones van participar divendres a la jornada “Noves oportunitats d’ocupació” que l’Ajuntament de Vilafranca organitzava a l’edifici de l’Enològica.

L’objectiu de la jornada era promoure l’ocupació, explorant alternatives a l’ocupació clàssica per compte aliè en un moment en què s’ha demostrat que els llocs de treball de llarga durada són una “espècie en extinció”. Els canvis en els mercats mundials, les estratègies empresarials i les noves tecnologies, obren noves oportunitats per a crear ocupació amb nous formats i cada cop més persones treballen amb fórmules diferents. La jornada proposava explorar les possibilitats que hi ha a la comarca i s’adreçava a persones en situació d’atur, professionals i empreses de la comarca i l’entorn. Les estades a l’estranger, l’autoocupació i el teletreball van ser les tres alternatives tractades des de diferents perspectives.

L’organització de la jornada anava a càrrec de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca i comptava amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya. S’emmarcava en un projecte subvencionat pel SOC dins dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: