Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La iniciativa del grup de compra conjunta d’energia de la Unió Empresarial del Penedès ja compta amb una cinquantena d’empreses adherides

La Unió Empresarial del Penedès està promovent des de fa mesos la creació d’un grup de compra conjunta d’energia per aconseguir abaratir el cost de l’energia a les empreses associades.

La proposta ha generat l’interès de 51 empreses de perfil i dimensions diversos, una bona resposta que encoratja la UEP a seguir treballant en el projecte perquè sigui una realitat el més aviat possible.
El president de la organització Santi Carda explica que amb un volum gran de demanda d’energia, les empreses agrupades podran aconseguir preus molt més baixos en tenir una major capacitat de negociació davant les comercialitzadores d’energia.

Carda recorda que l’essència de la UEP és generar sinergies entre les empreses associades, aconseguir millores per als empresaris i exercir de lobby en qüestions com aquesta de l’energia o com en el desplegament de la fibra òptica al Penedès.

El grup de compra conjunta d’energia es constituirà el proper dimarts després d’una sessió informativa que serà oberta a tots els associats que ho desitgin, vulguin formar part o no del grup.

La sessió tindrà lloc a dos quarts de deu del matí al celler de Can Suriol del Castell de Grabuac, a Font-Rubí, i comptarà amb la participació de José Enrique Vázquez Martínez, soci director-gerent de l’empresa BioQuat Consultoria Energètica i Mediambiental SL, que aclarirà tots els dubtes que es plantegin i explicarà detalladament quin és el procés que han de seguir les empreses del grup a partir d’ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: