Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Funifira de Gelida ha rebut uns 4.300 visitants

Organització, expositors i visitants han sortit molt satisfets de la sisena edició de la Funifira de Gelida, celebrada aquest passat cap de setmana.

Al voltant de 4.300 persones han visitat la fira temàtica i han participat de les activitats en els diferents espais de la Funifira, venent-se més de 4.500 tiquets de degustació per gaudir dels productes locals.
Com en altres ocasions, el Funicular ha funcionat de manera continuada i gratuïta durant els dies de la Funifira i hi han pujat més de 1.600 persones.
Amb aquesta sisena edició, Gelida consolida una vegada més la Funifira com una eina de dinamització econòmica i turística del municipi al voltant del Funicular, completada amb visites guiades al castell i als cellers locals, la ruta modernista, música, una exposició i el torneig de pàdel, a més de les activitats temàtiques i els tallers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: