Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diputada Gabriela Serra diu a Vilafranca que la CUP acabarà decidint el millor pel país i per les seves classes populars

La diputada cupaire Gabriela Serra i el vilafranquí Llorenç Casanova, com a membre del Secretariat Nacional, van presidir ahir a l’Escorxador una assemblea territorial plenària que va aplegar un centenar de militants del Penedès.

Aquestes assemblees, que s’estan celebrant arreu del país, serveixen per informar de primera mà a la militància de la CUP i recollir dubtes, preguntes, opinions i sensacions per tal que diumenge l’assemblea nacional prengui “la última decisió”, com explica Serra.
Serra ha explicat a Vilafranca que estan “molt preocupats” perquè tenen molta responsabilitat i reconeix que “no és gens fàcil”.
Segons exposava ahir si no discuteixes, no avances i per tant, aquests dies la CUP ha de “discutir i debatre molt” per tal que diumenge l’assemblea nacional decideixi “el millor pel país i les seves classes populars”.
El debat obert entre els militants de la CUP, que com s’ha pogut constatar aquestes setmanes compta amb organitzacions amb diverses sensibilitats, acabarà aquest diumenge a Manresa, en una assemblea nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: