Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca dóna suport a les accions d’Obra Social de la PAH Alt Penedès

En una nota de premsa, la CUP diu que “ens trobem en un escenari on tot i que des de l’administració es tenen eines per garantir el dret bàsic de l’habitatge, moltes famílies no el tenen garantit”.

Per això la formació manifesta el seu suport a les darreres accions de la PAH Alt Penedès en el marc del que s’anomena Obra social i que consisteix en la ocupació pacífica de pisos buits que ara estan en mans dels bancs.
Segons la CUP, “mentre l’administració pública no doni solució als greus problemes habitacionals i de pobresa energètica que pateixen les famílies de Vilafranca, qualsevol acció que garanteixi el dret a l’habitatge i als subministraments bàsics d’electricitat, aigua i gas, tindrà el suport de la candidatura”. Finalment, la CUP de Vilafranca “anima a la PAH Alt Penedès a seguir realitzant accions encaminades a garantir aquests drets” i ofereix el seu “suport per a futures accions”, a més de posar a disposició de la plataforma el grup municipal com a via d’entrada de mocions, preguntes o propostes al plenari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: