Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de Grallers organitza un concert vermut per celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics

Aquest proper diumenge, dia 22, i per commemorar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, la Coordinadora de Grallers de Vilafranca organitza un concert-vermut. Serà a les 12 del migdia, a la plaça del Penedès, amb la participació de les colles de grallers de Vilafranca.

Ja fa anys que la Coordinadora de Grallers de Vilafranca celebra aquesta festivitat amb un concert, i des de l’any passat se celebra en aquest horari que resulta més agradable, aprofitant la temperatura més càlida del dia i fent-lo així més còmode per al públic i músics participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: