Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava recapta 41.220 euros amb el IV Sopar Solidari

Més de 300 persones han col·laborat en la quarta edició del Sopar Solidari del Cava, celebrat divendres a la sala oval del MNAC.

La Confraria del Cava ha tornat a assolir amb èxit aquesta fita, recaptant més de 41.220 euros que serviran a Càritas per finançar beques menjador fora del període escolar a les 10 diòcesis arreu de Catalunya. En les tres edicions anteriors d’aquesta iniciativa la Confraria ja va aconseguir recaptar més de 80.200 euros (més de 23.000 euros amb el primer sopar, 20.136 amb el segon i 40.839 euros amb el tercer).
Com l’any passat, el Sopar Solidari del Cava ha comptat amb la implicació de l’Obra Social de La Caixa que ha doblat els diners que havia aconseguit recaptar la Confraria del Cava. L’entitat financera ha lliurat 20.610 euros que es donaran també a Càritas.
Abans del sopar, i com a novetat, es va poder gaudir del concert de l’Orquestra UNESCO Barcelona i es va subhastar un lot de més de 1.100 plaques de cava per un valor de 1.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: