Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comunitat brasilera de l’Alt i el Baix Penedès ha participat activament al Festival Cultural Brasil 2015, celebrat a Vilafranca

Seguint l’estela de la Setmana Cultural Brasilera, celebrada a Vilafranca els anys 2007 i 2009, divendres i dissabte passat es va celebrar el Festival Cultural Brasil 2015, sota el paraigües de la Capitalitat Cultural Catalana.

La resposta de la comunitat brasilera de l’Alt i el Baix Penedès i dels vilafranquins ha estat molt bona segons els organitzadors, que també destaquen la complicitat d’entitats locals com la llibreria La Cultural, l’Escola Municipal de Música o la biblioteca Torras i Bages.
Flavio Carvalho afirma que acaben amb ganes de repetir.
Una conferència sobre la diversitat sociocultural brasilera a càrrec del cònsol general del Brasil a Barcelona, José Augusto Lindgren, va obrir divendres el Festival Cultural Brasil 2015.
Lindgren, que és cònsol des del juny de l’any passat, diu que a Catalunya se sent com a casa i dels brasilers residents al nostre país en destaca les ganes de divulgar la seva cultura popular.
El Festival Cultural Brasil 2015, celebrat a l’Escorxador, ha inclòs un
un concert a càrrec de la coral de la Casa Amèrica Catalunya, un
“mercadillo” al pati de l’Escorxador, classe de portuguès i cultura brasilera, un taller de batucada a càrrec de l’EMM o un taller de capoeira a càrrec del mestre Boca Ricauro que va acabar amb un concert de samba.
La festa ha comptat amb el suport de l’ajuntament vilafranquí i el Consolat General del Brasil a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: