Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Carretera del Vi celebra un cap de setmana temàtic per descobrir la seva arquitectura

Aquest cap de setmana, coincidint amb el dia europeu de l’enoturisme, La Carretera del Vi proposa una activitat especial anomenada “El vi i l’arquitectura”, on es vol mostrar i posar en valor la diversitat arquitectònica que hi ha als cellers i les poblacions que conformen la ruta.

Els cellers han preparat propostes específiques sobre l’arquitectura de les seves instal·lacions i finques i han ampliat les seves visites amb recorreguts per conèixer a fons els diferents espais singulars de cada celler: des de cases fortificades on encara s’elabora vi en antics cubs fins a típiques masies tradicionals catalanes, castells medievals, barraques i marges de pedra seca o cellers i hotels moderns premiats pel seu avantguardisme arquitectònic, entre molts d’altres.

La Carretera del Vi és una ruta vinícola integrada per 12 cellers i 7 municipi situats entre Sant Martí Sarroca i la costa.

La ruta es pot seguir mitjançant una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes, que en la seva versió de pagament, permet obtenir descomptes especials.
Per obtenir més informació sobre l’activitat, es pot consultar el web www.lacarreteradelvi.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: