Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages prepara activitat diversa per els més petits de la casa

Divendres de la propera setmana, 13 de novembre, la biblioteca vilafranquina acollirà una nova edició del taller de jocs de taula amb Rodabol, una activitat familiar amb infants a partir de 4 anys; i que té en el joc el seu principal atractiu. Una activitat que s’iniciarà a 2/4 de 6 de la tarda i que finalitzarà a 2/4 de 8 del vespre.

D’altra banda, dissabte a les 12 del migdia la Torras i Bages torna a acollir una sessió de contes per a caganius. En aquesta ocasió anirà a càrrec de Joan Boher amb “Animalades”, una proposta amb contes i narracions amb diversos estils i que s’adreça a un públic familiar amb infants de 1 a 3 anys. En aquest cas les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: