Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Parellada, nou president d’ Òmnium Alt Penedès

Jordi Parellada encapçala la única candidatura presentada per renovar la presidència, que actualment ostenta Sergi Sabaté, i la meitat de la junta d’Òmnium Alt Penedès, a l’assemblea general que se celebra aquest divendres a Vilafranca.

Parellada, que havia estat regidor de CIU a l’ajuntament d’ Avinyonet del Penedès del 2007 al 2013, encapçala una candidatura que també compta amb Glòria Monclús, com a tresorera, i els candidats a vocals Maribel Vila, Mariona Gusi, Núria Carreras, Esther Ponsa i Mariangela Insensé.
A banda del procés electoral, l’assemblea també servirà per aprovar el tancament econòmic i la memòria d’activitats del 2015, així com els corresponents pressupost i pla de treball territorial per al 2016.
L’assemblea se celebra divendres a l’Escorxador, a dos quarts de vuit del vespre en primera convocatòria i a les vuit en segona.
Els socis que vulguin rebre més informació sobre l’assemblea poden escriure un correu a l’adreça .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: