Dijous, 9 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Miquel Oliver actuarà al III Festival Hivernacle

El músic mallorquí presentarà a Vilafranca el seu tercer disc Pegasus, el primer des de la separació d’Antònia Font. D’aquesta manera, la tercera edició del festival Hivernacle seguirà la mateixa línia musical que l’ha donat a conèixer i arrencarà el dia 19 de febrer al Teatre Municipal Cal Bolet amb l’actuació d’Oliver com a un dels plats forts del festival.

El nou disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per la illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Patrons de samba i ecos de cúmbia, electrònica i rock, en deu cançons al marge de tota regla i convenció.

Acompanyat pel també ex Antònia Font Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, Joan Miquel Oliver es presenta en format trio en una gira que es va iniciar el passat 25 d’abril a Girona amb èxit unànime de crítica i públic.
La productora que organitza l’Hivernacle, Brave Coast, ha anunciat que el concert l’obrirà un convidat de luxe que donaran a conèixer properament. Les entrades sortiran a la venda a Entradium.com i als punts habituals al llarg d’aquest mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: