Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha finalitzat l’arranjament del camí sota el Riu Avernó, a Sant Sadurní

La brigada intermunicipal del projecte Riu inclusiu, en què hi prenen part els Ajuntaments de Sant Sadurní, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí i Subirats, ha finalitzat aquests dies l’arranjament del camí sota el Riu Avernó, una de les actuacions a la capital del cava dirigides a millorar diversos espais naturals del municipi.

En concret l’actuació s’ha centrat en La Timba i el Parc del Lavernó, la passera del riu Anoia, la Miranda d’Espiells i la riera del Lavernó.
Aquesta brigada, que ocupa dues persones de Sant Sadurní, compta amb la coordinació de la cooperativa Nou Set, la supervisió dels serveis tècnics dels Ajuntaments i el suport de la Diputació de Barcelona.
Durant prop d’un mes i mig els membres integrants d’aquesta brigada han centrat els seus esforços principalment en el desbrossament, recollida de residus, la millora dels accessos i dels elements urbanístics, així com a la col·locació de senyals, entre d’altres. Les setmanes de treball es combinen també amb mòduls formatius i de millora de les habilitats i aptituds dels participants. Aquesta iniciativa, que afavoreix la inserció laboral de persones en perill d’exclusió social, suposarà per a Sant Sadurní més de 1200 hores dedicades a l’arranjament d’espais verds urbans. L’equip de treball consta de cinc persones, a més d’un coordinador, tres vehicles i dues desbrossadores.
Aquesta actuació s’emmarca dins del Projecte “Riu inclusiu” que es prolongarà fins a mitjans de desembre.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: