Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre “Formatges: els millors 50 de Catalunya” a Vilafranca

La botiga de vins i formatges Xerigots de Vilafranca proposa pel dimecres a dos quarts de vuit del vespre un maridatge un xic diferent als habituals.

Als vins i formatges s’hi sumarà el llibre “Formatges: els millors 50 de Catalunya”, un treball de Laia Pont i Natàlia Nicolau, enginyeres agrònomes que amb aquest treball posen en valor els formatges catalans.
La presentació a Xerigots comparà amb Laia Pont, que comentarà el llibre en el qual es recullen els millors formatges d’una selecció de 50 formatgeries de Catalunya que han despertat l’admiració de les autores per la seva forma de fer, el seu entorn, o bé pels formatges elaborats d’una forma més tradicional a una de més atrevida.
La tertúlia anirà acompanyada d’un tast de formatges catalans i vins. Com que l’aforament és limitat, cal inscripció per participar-hi tot escrivint a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: