Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Penedès es suma a les mobilitzacions del Pacte de Berà i reclama millores urgents a la N-340 al seu pas pel Penedès

ERC Penedès manifesta la seva adhesió a la mobilització del 29 de novembre a l’Arboç promoguda pel Pacte de Berà i exigeix que s’acabi el desdoblament de la via al seu pas per Vallirana, gratuïtat a les autopistes per tràfic intern i un estudi per rescatar el tram Cubelles-El Vendrell de la C-32.

Els republicans també proposen seguir avançant en la línia que marca el Pla Director de l’Alt Penedès a favor de l’alliberament dels peatges i en el no desdoblament de la N-340.
ERC recorda que l’any 2005, els alcaldes afectats del Penedès ja van firmar una al·legació conjunta a la nova proposta de traçat de la N-340 que significaria un pas endavant per alliberar-la de gran part de trànsit i que passaria per la gratuïtat del tràfic intern i l’aprofitament de l’autopista AP-7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: