Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca han aixecat dues escales de 9 aquest cap de setmana

A les acaballes de la temporada i tot preparant l’actuació d’aniversari que enguany tindrà “reptes molt grans”, els Falcons de Vilafranca han actuat a la Fira de les festes majors i a la Castanyada de La Girada.

La colla ha apostat per la I Fira de les festes majors amb un estand a la rambla i participant en l’espectacle Vinifest del celler modernista de Nulles, divendres, en el qual van oferir cinc pilars de 3 caminant, una escala de 9 i en la ballada conjunta final un pilar de 5 aixecat per sota.
Dissabte per la tarda participaven a la Fira de la Castanyada amb una cercavila, en la qual van fer un pilar de 4 aixecat per sota, deixat net i tombat, sis pilars de 3 caminant i un ventall. La cercavila va finalitzar al capdamunt de la rambla amb una actuació típica dels Falcons vilafranquins: escala de 9, sis pilars de 3 amb volteretes, una pira 6×5, una torreta, un ventall gran (3) flanquejat per dos ventalls (2) i per acabar un pilar de 5 aixecat per sota.
I a la rambla de Nostra Senyora, davant del seu estand, encara van fer una escala de 8 i una pira 6×5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: