Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han visitat els Xiquets de Hangzhou i han fet un castell conjunt

Aquest dijous va ser un dia intens dels Verds a l’escola GreenTown de Hangzhou i la seu d’Antex a Dequing.

De bon matí els Castellers de Vilafranca es van desplaçar a la ciutat de Hangzhou, que té 7 milions d’habitants, a uns 200 quilòmetres de Shanghai per tal de visitar l’escola GreenTown. Un centre d’ensenyament de primària i secundària de 3.000 alumnes, que van veure aixecar els castells del Verds. Es pot dir que gairebé tota l’escola es va concentrar a les instal·lacions esportives per conèixer els castellers i els alumnes van agraïr la visita dels castellers amb els aplaudiments i l’emoció.
Pel que fa a castells, van descarregar el 4d7a, castell que podem veure en una perspectiva singular a través de la càmera que portava un dels dosos.
També entre d’altres van descarregar el 4d8 i 3d8.
A la tarda els Castellers de van desplaçar a Dequing, a la seu de l’empresa tèxtil Antex on van visitar els Xiquets de Hangzhou, la colla castellera xinesa sorgida l’any 2010 arran de l’Exposició Universal de Shanghai i l’actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La rebuda dels castellers xinesos als vilafranquins va ser espectacular, amb elements del folklore tradicional xinès com ara els dracs, i en tot moment es va mostrar hospitalitat i simpatia.
El pati central de la colònia tèxtil, va ser el marc de l’actuació de les dues colles. Els Xiquets de Hangzhou van fer castells de 7. Els Castellers de Vilafranca van efectuar una actuació de castells de vuit. Amb el 4 el 3 i especialment destacada aquesta td8f.
Les dues colles també van aixecar un 4d7 de germanor. La jornada es va tancar amb cordialitat i ambient festiu entre els castellers de les dues colles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: