Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3d9 amb folre i la Td8f a Shanghai

Els vilafranquins han estat uns dels principals protagonistes de la festa catalana del darrer acte de la Barcelona Catalonia Culture Week

Ha estat el darrer dia d’actuacions a Shanghai, i avui era el torn de la Barcelona Catalonia Fest, el tancament de luxe de la Barcelona Catalonia Culture Week que s’ha celebrat al hall d’entrada principal del Yueda 889 Plaza un dels centres comercials més importants  del centre de la ciutat.
Els Verds han actuat en dues ocasions. Al matí ho han fet en un espai encerclat, obligats per les autoritats, que no era del gust ni dels castellers ni dels molts catalans i espanyols, majoritàriament joves estudiants, presents que volien gaudir i col•laborar amb els castellers.
Hi han descarregat amb molta suficiència el 4d8, td8f, 3d8 i pd5 amb senyera junt a 3 pd4.
A la tarda en un ambient encara més gran i espectant, els Castellers de Vilafranca, que han aconseguit fer participar a tots els que en tenien ganes, han assolit el castell de nou.
Després de fer el 4d8, han descarregat el primer 3d9f que es pot veure a la ciutat de Shanghai. El tercer que es veu a la Xina. En aquest cas a més és el segon dels Verds a l’Àsia, ja que l’any 2011 el van completar a Thane(Índia). Han tancat l’actuació amb la td8f i un pd5 amb senyera junt a tres pd4. Els verds tancaven cinc dies intensos de castells amb l’himne de la colla i l’alegria de la feina ben feta.
La festa també ha comptat amb gastronomia catalana i el cantant de folk Albert Pastor i el grup de rumba catalana La Màlaga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: