Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El TSJC declara nul el Pla d’Ordenació Urbanística de Santa Margarida i els Monjos

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha declarat la nul·litat del Pla d’Ordenació Urbanística de Santa Margarida i els Monjos a partir de l’acte d’aprovació provisional del document.

La sentència afirma que s’ha vulnerat el dret d’autonomia local per incloure al text definitiu les prescripcions fetes per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona en el seu acord de 30 de setembre de 2010 i tanmateix considera que en el moment d’aprovació provisional no es van incorporar tots els informes que eren preceptius, informes que sí es varen incorporar posteriorment seguint les indicacions de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona.

D’aquesta manera, el tribunal demana que en compliment de la sentència, es procedeixi a reiniciar el tràmit des d’aquesta aprovació provisional incorporant els informes preceptius previstos a l’acord de la comissió territorial d’urbanisme de Barcelona de 30 de setembre de 2010.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: