Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El torneig solidari de Pitch&Putt recapta 760 euros per a la Nit Solidària del Rotary Vilafranca que es destinaran a la basílica de Santa Maria

El passat diumenge, es va celebrar la segona edició del Torneig de Pitch&Putt a les instal·lacions del Club de Golf El Vendrell.

En total hi van participar 76 jugadors i la recaptació va ser de 760 euros. Uns diners que es destinaran a la rehabilitació de la Basílica de Santa Maria, a través de la Nit Solidària del Rotary Vilafranca que es celebrarà l’11a edició el proper 27 de novembre, al Casal.  La prova la van guanyar Enrique Playan i Conchi Carballo en Scratch; Julià Pulido i Ana Maria Ahumada en Handicap inferior i Jordi Bové i Victòria Navarro en Handicap superior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: