Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“El sommelier” de Fermí Fernàndez torna aquest divendres a Caves Nadal

L’obra es podrà tornar a veure al celler, després d’un any de l’estrena, a 20 metres sota terra.

 

El sommelier retrata el personatge d’un tastador de vins professional introvertit que converteix la seva virtut olfactiva en una obsessió malaltissa. El públic assisteix al darrer tast d’aquest sommelier misteriós i descobreix els seus secrets més ben guardats.

Des que l’obra es va estrenar l’octubre de l’any passat s’ha pogut veure en nombrosos teatres i altres cellers amb un gran èxit de públic. La representació començarà a les 20.30 i les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de Caves Nadal al preu de 18 euros. El públic podrà degustar al llarg de la representació el vi blanc sec X Nadal Vermell i el cava Salvatge Brut Rosé i compartir al final de la representació una copa amb el protagonista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: