Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Sadurní qualifica d’escàndol la decisió de CIU i ERC d’adjudicar a dit el servei de la Casa dels Avis

El govern municipal (CiU-ERC) portarà al ple de dimarts vinent per a la seva aprovació l’externalització de la gestió del servei de la Casa dels Avis a l’empresa SUMAR S.L., sense convocar un concurs públic.

El grup municipal socialista, que ja havia advertit de la imminent externalització o privatització de la Casa dels Avis, qualifica la operació de fosca i no entén com ERC hi dona suport.
El PSC denuncia que tots els membres del Consell d’Administració i els càrrecs directius de SUMAR són de Convergència. A més, l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, havia format part de la Junta General de l’empresa fins al maig passat. També alerten que el cost del servei per a l’Ajuntament no disminueix i l’empresa guanyarà 90.000 € el primer any, sense assumir possibles pèrdues. Els beneficis de l’empresa sortiran dels estalvis de la gestió i el PSC pensa que això pot afectar la qualitat del servei actual.
Per als socialistes amb aquesta operació hi sortiran perdent els avis i les seves famílies i els treballadors que ja no seran personal de l’Ajuntament, com se’ls havia promès, sinó que quan finalitzi el conveni vigent passaran a formar part del conveni de l’empresa, inferior en drets laborals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: