Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most encara la segona setmana amb una vintena de projeccions per a tots els públics

Diumenge es clausurarà aquesta cinquena edició, amb l’entrega dels premis Most i la projecció de “La novia” amb la presència de Paula Ortiz, la seva directora. Abans però, una vintena d’activitat ompliran encara el programa del Most d’aquest 2015.

Dijous i divendres a les 8 del vespre tindran lloc dos passis del Brot, dedicat a recollir els millors curtmetratge fets a l’estat espanyol.
Divendres, a Sant Sadurní i dissabte a Vilafranca, es podrà veure el fascinant viatge d’uns vineters per conèixer els orígens de la vinicultura a les terres de Georgia “A la source du vin”. Dissabte a Vilafranca es podrà veure també “Barolo Boys”, un documental que explica l’aventura col·lectiva d’un grup de joves vineters italians van passar de l’autoproducció a fer d’aquests vins uns dels més admirats del món. També dissabte, dins de la secció Gran Reserva, es podrà veure el darrer film de Nanni Moretti, “Mia Madre”.
La clausura del festival, diumenge dia 15, comptarà amb la projecció de “La novia” i la participació de la seva directora Paula Ortiz, un cop acabi la gala de lliurament dels guardons d’aquesta cinquena edició del Most.
D’altra banda, diumenge tindrà lloc una nova edició del Mini most filmets, que oferirà una selecció de curtmetratges d’animació infantils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: