Dimecres, 18 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de Sant Sadurní denuncia “alarmisme” i “tergiversació de la realitat” en relació a la futura gestió de la Casa dels Avis

El govern de Sant Sadurní ha respost a les crítiques del PSC, la CUP i ICV en relació a l’externalització del servei de la Casa dels Avis, afirmant que què la titularitat és municipal i que no hi ha cap intenció de privatitzar-la.

CIU i ERC denuncien que diversos grups polítics municipals han fet “alarmisme” i “tergiversació de la realitat” en aquest afer.
El govern ha volgut precisar que els motius econòmics no han estat prioritaris en aquesta decisió i que per al 2016 l’Ajuntament ha previst la mateixa aportació per al servei que en el pressupost inicial del 2015 i ha aclarit que els treballadors actuals mantindran els seus drets.
L’alcaldessa, Maria Rosell, ha explicat que la seva participació al consell d’administració de SUMAR SL, l’empresa pública a qui se li encomanarà la gestió de la Casa dels Avis, va ser en qualitat de representat del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. L’alcaldessa, que és consellera comarcal de Benestar Social, recorda que SUMAR ja presta els serveis d’atenció domiciliària a persones de l’Alt Penedès amb dependència i que també duu a terme tallers al centre de serveis per a la gent gran de Torrelavit.
Responsables de SUMAR han assegurat que poden donar un nou impuls al servei, amb una atenció més especialitzada, i que hi ha marge de millora a la Casa dels Avis de Sant Sadurní.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: