Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Conseller Santi Vila considera que l’intercanviador a l’Alt Penedès solucionaria les mancances històriques de tren a Tarragona

Aquest divendres el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, ha estat a Vilanova inaugurant la Fira de Novembre.

Allà ha parlat sobre la proposta que han fet arribar des de la Generalitat i els ajuntaments de Vilafranca, Tarragona i Reus al Ministeri de Foment per tal que es faci un intercanviador entre la línia convencional i la d’alta velocitat a la zona de l’Alt Penedès.
Santi Vila ha explicat que s’intenta convèncer el Ministeri que hi ha una mancança històrica per resoldre en relació al transport per ferrocarril a la zona de l’eix de Tarragona, i que aquesta proposta que a més està consensuada amb el territori, en seria la resposta.
Recordem que el Ministeri va plantejar les opcions de La Granada-Subirats, o de l’Arboç; i que des dels ajuntaments de Tarragona, Reus i Vilafranca, juntament amb la Generalitat, es demana que s’aposti per l’Alt Penedès.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: