Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal rebrà 35.000 euros de la Diputació de Barcelona “per a la millora de la cohesió social”

L’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ha aprovat atorgar 500.000 euros destinats a municipis de menys de 20.000 habitants per a la millora de la cohesió social.

La concessió i gestió dels ajuts serà mitjançant una dotzena de consells comarcals i altres agrupacions de municipis de la demarcació de Barcelona, que comptin amb municipis menors de 20.000 habitants, ja que són els organismes que tenen la competència en l’àmbit de serveis socials i entitats municipals. En el cas de l’Alt Penedès, el Consell Comarcal rebrà 35.328 euros, un 7% del total.

Els ajuts seran per cobrir les necessitats socials bàsiques com ara: ajuts per a subministraments bàsics, ajuts relacionats amb el lloguer o la hipoteca de l’habitatge habitual, la pèrdua temporal o permanent d’habitatge per desnonament o per allotjament temporal, per a l’alimentació i necessitats bàsiques de subsistència, per a l’alimentació infantil, higiene i lactància, per a roba i calçat, o per a combatre la pobresa energètica, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: