Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 4 de 8 ha estat el castell més destacat de la primera actuació de la gira asiàtica dels Castellers de Vilafranca

Els vilafranquins han visitat avui la Jiaotong University de Shanghai per participar a un dels actes de la Barcelona Catalonia Cultural Week, que se celebra a Shanghai amb motiu del desè aniversari del Casal Català i el quinzè de l’agermanament de les ciutats de Shanghai i Barcelona .

Els Verds han estat presents en la pre-estrena del documental ‘The peach blossom garden’, de producció catalana, que explica el naixement dels Xiquets de Hangzhou i el seu dia a dia a l’empresa Antex.
En l’acte també ha comptat amb la presència dels Xiquets de Hangzhou, que al costat dels Verds han hagut d’aixecar els seus castells sota cobert degut a la pluja. La Biblioteca Quian Xuesen Library ha estat el marc excepcional de l’actuació castellera. Els Castellers de Vilafranca han descarregat el quatre de set amb l’agulla, el quatre de vuit, la torre de set i un vano al pilar de cinc, mentre que els Xiquets de Hangzou descarregaven el tres de sis amb l’agulla, el tres de set, la torre de sis i un pilar de quatre.
Demà, dijous, els castellers vilafranquins es desplaçaran fins a la ciutat de Hanghzou on visitaran l’escola Greentown i les instal·lacions de l’empresa Antex seu dels Xiquets de Hanghzou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: