Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte s’inaugura l’exposició “Els Altres Noucentistes”, al Fòrum Berger Balaguer

Es tracta d’una mostra amb obres de diferents museus de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona, i que inclou fins a tres peces de les col·leccions de Vinseum que habitualment no es poden veure a les sales del Museu.

L’exposició s’ha pogut veure a diferents museus de la província de Barcelona i finalitza la seva itinerància a Vilafranca.
El Noucentisme és un moviment cultural que es desplega a Catalunya entre 1906 i 1923. Alguns diuen que l’esperit noucentista segueix pervivint en la cultura catalana: l’ordre, el seny, el mediterranisme, el classicisme…
L’exposició “Els altres noucentistes” vol mostrar la complexitat i la
grandesa d’aquell moviment en el terreny de les arts i els oficis per mitjà d’un seguit d’obres que pertanyen a les col·leccions dels museus de la xarxa de la Diputació de Barcelona. Observant aquestes obres podrem preguntar-nos sobre la solidesa o la fragilitat de la visualitat noucentista.
L’exposició es podrà visitar al Fòrum Berger Balaguer a partir del 21 de novembre i fins el 24 de gener de 2016, en els horaris habituals d’aquest espai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: