Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous es lliura el 17è Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea a l’Auditori

Falten pocs dies perquè la dissetena edició del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea culmini la seva aventura literària d’enguany.

Aquest dijous el jurat final descobrirà l’autor de l’obra guanyadora. Serà en un acte obert a tothom a l’Auditori Municipal de Vilafranca a partir de dos quarts de nou del vespre on, a més de l’acte de lliurament, els assistents podran gaudir de l’espectacle poètic i musical Ran de les coses, basat en els versos de Philip Larkin i dirigit per August Garcia.
A la fase final de lectura hi van arribar quatre obres, que són les seleccionades pels lectors d’entre les dinou que es van presentar al certamen. Les finalistes porten els títols Un cop morta, El defensor de les bruixes, Les cendres del migdia i La noia del vestit blau. Després de dues fases de lectura prèvies, i aquesta del jurat final, l’obra que guanyi obtindrà un premi de 10.000 euros i serà publicada per RBA La Magrana, que és l’editorial encarregada de donar cos al llibre i participa de la dotació del certamen, juntament amb l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i les aportacions econòmiques dels lectors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: