Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Congelació d’ordenances i aplicació de noves mesures de bonificació a Avinyonet

En el Ple ordinari que va tenir lloc el passat 5 de novembre, l’Ajuntament d’Avinyonet aprovava la modificació d’ordenances fiscals per al proper exercici 2016. En general, la proposta de l’equip de govern va ser la congelació dels diferents tributs, i sobretot, l’aplicació de noves mesures de bonificació.

En aquest sentit, cal destacar les bonificacions en l’impost sobre vehicles de tracció mecànica per als vehicles mes sostenibles: una bonificació del 50% per als cotxes elèctrics i del 25% per els cotxes híbrids, apostant així per incentivar la implantació d’aquests vehicles al municipi.
Per altre banda, també es va aprovar una bonificació del 10% en l’impost de l’IBI per aquelles famílies nombroses amb una renda inferior als 30.000€. Seguint amb la millora del servei de recollida de residus, i una vegada equiparats els costos, s’ha suprimit la taxa que s’aplicava als solars buits.
També es va aprovar la creació d’una ordenança per al lloguer de diferents equipaments municipals per a ús particular, així com del diferent material logístic que disposa l’Ajuntament.
D’aquesta manera queda regulat l’ús quan a demandes de particulars per a la utilització del material i els equipaments municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: