Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comerç Espirall organitza aquest cap de setmana la segona edició de la Fira del Pagès de Vilafranca

Es tracta d’un esdeveniment de caràcter lúdic i familiar que comptarà amb unes 35 parades d’artesania i alimentació, demostracions d’oficis antics, mostra d’animals de granja i activitats infantils per acostar als més menuts com era la vida de pagès temps enrere.

La Fira del Pagès tindrà lloc aquest dissabte i diumenge en horari de 10 del matí a set de la tarda i s’ubicarà al carrer Baltà de Cela, en el mateix lloc on se situen les parades del mercat setmanal dels dimarts al barri de l’Espirall.
La presidenta de Comerç Espirall, Sílvia Raventós, explica que l’objectiu de la proposta és dinamitzar la zona comercialment i reconèixer i agrair els clients de zones rurals del Penedès que fan les seves compres habituals al barri.
Aquesta segona edició de la Fira del Pagès de Vilafranca presenta algunes novetats destacables. D’una banda l’espai de mostra d’animals de granja o també les entrades gratuïtes per a les activitats infantils que ofereixen els comerços i empreses adherits a Comerç Espirall.
Així es podrà participar a les activitats infantils amb el tiquet d’entrada gratuïta que es pot aconseguir durant la setmana als comerços, o bé pagant un tiquet de dos euros i mig.
Entre les activitats que s’oferiran al públic familiar hi haurà passejades en ruquet, diferents atraccions ecològiques, pinta-cares, taller de ceràmica o tallers amb jumping clay. La majoria d’aquestes activitats, igual que el mercat d’artesania, la mostra d’oficis antics i l’exposició d’animals, funcionaran ininterrompudament durant tot el cap de setmana de la fira, excepte el taller de ceràmica, que es farà diumenge a les onze del matí i el d’argila jumping clay que es farà dissabte i diumenge a les cinc de la tarda.
D’altra banda i també com a novetat la fira tindrà també algunes parades dedicades als productes ecològics en col·laboració amb EcoXarxa Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: