Dimarts, 7 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca descobreix la història del cinema a nous públics amb el cicle ‘Retroestrenes’

Cineclub Vilafranca ha iniciat aquest mes d’octubre un nou cicle, les Retroestrenes, amb el qual volen descobrir la història del cinema als nous públics.

Retroestrenes va comença el 20 d’octubre i continua amb El mundo sigue, una pel·lícula maleïda de Fernando Fernán Gómez, maltractada per la censura des del primer moment.
L’any 2015 s’ha commemorat el centenari de personalitats de gran rellevància dins del món del cinema. Així, entre d’altres, cal destacar els d’Orson Welles i Ingrid Bergman. A tots dos volen dedicar-los un homenatge.
El primer d’ells serà el 10 de novembre amb la projecció d’Encadenados, d’Alfred Hitchcock, un film protagonitzat per Ingrid Bergman, juntament amb Cary Grant. El 15 de desembre projectaran Macbeth, basada fidelment en l’obra de Shakespeare, dirigida i interpretada per Orson Welles. Aquest film és l’únic que Welles considerava autènticament seu perquè els productors no hi van interferir en absolut.
La presentació de Macbeth a la Sala Zazie coincidirà amb l’estrena de la nova versió de Macbeth deu dies més tard, protagonitzada per Michael Fassbender i Marion Cotillard.
Cada pel·lícula compta amb una breu presentació, que anirà a càrrec de persones amants del cinema, però des d’una vessant més amateur que tècnica, per tal de ser més propera als espectadors. L’objectiu és aconseguir una presentació amena, que arribi a qualsevol tipus d’espectador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: