Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana al Casal Popular es parlarà de Grècia i es faran dos concerts del cicle “El Casal sona acústic”

La primera de les activitats, en el marc del cicle Veus del Món, serà una xerrada que es farà demà dijous a 2/4 de 8 de la tarda sobre la situació que es viu a Grècia.

Sergi Cutillas és un dels experts de l’estat espanyol que participen en el comitè internacional que, després de la victòria de Syriza, ha rebut l’encàrrec del Parlament hel·lè per auditar, en un temps rècord, el deute públic grec. Seguidament, s’oferirà un concert de música grega a càrrec de Yannis Papaioannou i Zacharias Vamvakousis
Per de cara a finals de setmana hi haurà dos concerts més. Divendres a les 11 de la nit amb Ferran Exceso, membre del grup Exceso que actualment ha iniciat un projecte en solitari. A continuació, serà el torn d’ Antonio Suárez “Lulu”, veu, guitarra i compositor del grup “Forraje”, que oferirà algunes de les cançons més populars de la banda en acústic.
Finalment diumenge a les 12 del migdia hi haurà concert vermut amb Juanito Piquete & Wallace. Piquete porta 29 anys d’escenaris, carretera i rock and roll, i ara es presenta amb un nou format acompanyat d’una guitarra de la mà de Valentin Wallace.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: