Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres Ferran Palau presenta “Santa Ferida” al Teatre Cal Bolet

El líder del grup Anímic presenta el seu segon disc en solitari acompanyat d’una banda d’excepció.

Serà demà, a les nou del vespre, continuant la temporada d’espectacles professionals al Teatre Cal Bolet de Vilafranca amb Ferran Palau.
Després del seu debut amb “L’aigua del rierol” , disc que el va posicionar entre el millor de l’any de revistes tan destacades com Rockdelux, Ferran Palau, més conegut com un dels líders del grup Anímic, presenta el seu segon treball discogràfic en solitari, Santa Ferida.
Encara que Palau no s’acabi d’allunyar de temàtiques que sempre l’han atret i inspirat com són la mort, la religió i la culpa, en aquest àlbum trobem una sensació més lleugera, on sobresurt una estètica i atmosfera estiuenca, de cançons que escoltaries amb la calidesa del sol i la brisa marina acariciant-te la pell.
A Cal Bolet Ferran Palau s’acompanyarà de tota la seva banda al complert i després del concert s’oferirà una tertúlia amb Ferran Palau que anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: