Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge 6 de desembre obre les portes l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal 2015

L’Exposició es podrà visitar fins al proper 31 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I de Vilafranca. Com és habitual, l’exposició compta amb 16 diorames, acompanyats pel pessebre popular i també amb el pessebre de muntanya del Centre Excursionista del Penedès.

Enguany l’Associació de Pessebristes de Vilafranca, en paral·lel a l’exposició de Vinseum que s’inaugura el proper dia 12 d’aquest mes, ret homenatge a Martí Castells i Martí, en el centenari del seu naixement, motiu pel qual tots els pessebres que s’exposen compten amb figures d’aquest prestigiós taller d’artesans.
L’horari de visita és els dies feiners de 2/4 de 6 a 8 de la tarda, fins al dia de Reis; i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 2/4 de 6 a 2/4 8 de la tarda.
Com en els darrers anys, i davant el gran nombre de visitants que rep la Vila per la Fira del Gall, els dies 19 i 20 de desembre, s’avançarà l’obertura a les 10 del matí.
Els caps de setmana de gener, passat Reis, l’exposició obrirà els dissabtes de 12 a 2 del migdia i de 2/4 de 6 a 8 de la tarda, i els diumenges de 12 a 2 del migdia.
Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar participant en el sorteig de figures, en aquesta edició obra de Montserrat Ribes, i els més petits poden participar en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha en els diorames exposats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: