Diumenge, 12 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge 6 de desembre obre les portes l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal 2015

L’Exposició es podrà visitar fins al proper 31 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I de Vilafranca. Com és habitual, l’exposició compta amb 16 diorames, acompanyats pel pessebre popular i també amb el pessebre de muntanya del Centre Excursionista del Penedès.

Enguany l’Associació de Pessebristes de Vilafranca, en paral·lel a l’exposició de Vinseum que s’inaugura el proper dia 12 d’aquest mes, ret homenatge a Martí Castells i Martí, en el centenari del seu naixement, motiu pel qual tots els pessebres que s’exposen compten amb figures d’aquest prestigiós taller d’artesans.
L’horari de visita és els dies feiners de 2/4 de 6 a 8 de la tarda, fins al dia de Reis; i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 2/4 de 6 a 2/4 8 de la tarda.
Com en els darrers anys, i davant el gran nombre de visitants que rep la Vila per la Fira del Gall, els dies 19 i 20 de desembre, s’avançarà l’obertura a les 10 del matí.
Els caps de setmana de gener, passat Reis, l’exposició obrirà els dissabtes de 12 a 2 del migdia i de 2/4 de 6 a 8 de la tarda, i els diumenges de 12 a 2 del migdia.
Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar participant en el sorteig de figures, en aquesta edició obra de Montserrat Ribes, i els més petits poden participar en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha en els diorames exposats.

Efemèrides

12 de Juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: