Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte se celebra la Vallmoranta

Sant Pere Molanta acull la 5a edició de la cursa d’orientació solidària Vallmoranta, que destinarà els beneficis a La Marató de TV3 dedicada a la diabetis i l’obesitat. L’any passat, es van recaptar més de 4.200 euros.

La cursa té un recorregut curt, de 5 km, i un de llarg, de 15 km, per tal d’obrir el ventall de participació a totes les edats i condicions físiques. Tots els participants tindran servei de dutxes i guarda-roba a l’escola Rossend Montané, així com professionals de fisioteràpia a la seva disposició.
A més, els 200 primers inscrits podran gaudir de la paella popular que es farà quan acabi la competició i abans de l’entrega de trofeus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: