Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte es va celebrar el Sopar Fi de Temporada de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca

A les 9 del vespre d’aquest dissabte, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca celebrava el seu sopar de fi de temporada 2015.

Es va fer a la mateixa seu de la colla, a Cal Peitabí, al C/ Amàlia Soler.
En el transcurs de l’acte el cap de colla, Juan Escalante, ens reconeixia que en quan a resultats aquesta no ha estat una bona temporada, sobretot perquè han trobat a faltar prou gent per poder assajar els castells.
A la Jove els ha estat difícil aconseguir regularitat, i tampoc els resultats no han acompanyat, amb els 3 de 7 i el 4 de 7 com a millors castells, sense aconseguir castells de temporades anteriors de la gamma alta de set com la torre de 7 o el 3 de 7 amb l’agulla.
Per la seva banda la vicepresidenta de la Colla Jove, parla de temporada de transició, havent fet el relleu a els anteriors cap de colla i president, que eren veterans del món casteller.
Escudé planteja el repte principal de cara a la propera temporada en aconseguir engrandir la massa social, perquè amb més gent ja vindran els castells.
Recordant els aspectes més positius de la temporada la vicepresidenta assenyala els actes del cinquè aniversari de la colla que s’han anat celebrant al llarg de l’any.
La festa va incloure, a banda del propi sopar, els diversos actes habituals, tals com parlaments dels responsables de la colla i autoritats o l’homenatge a la canalla i la projecció de vídeos.
D’altra banda, com ja va fer l’any passat, aquest proper dissabte, a les 11 del matí, la Jove de Vilafranca farà castells al centre de visites de Torres, en una jornada que organitza aquesta empresa per a recaptar fons per a La Marató de TV3 d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: