Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte el Casal acull la primera trobada del projecte “Explica’ns”, per parlar de la cultura popular

El Casal de Vilafranca organitza tres trobades per conèixer altres visions i tradicions relacionades amb les Festes populars, el Nadal i el Carnaval.

La primera trobada, per parlar de les festes populars, comptarà amb la participació de convilatans provinents de Nord-Amèrica, Sud-Amèrica, Àfrica, Àsia i Europa, que ens explicaran com és la “Cultura Popular” als seus països d’origen.
“Explica’ns” és un projecte impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya que es basa en trobades sobre temàtiques quotidianes de persones de cultures diverses, amb l’objectiu de promoure el coneixement i l’ús del català i la integració social. Al Penedès, el Casal de Vilafranca ha volgut integrar-lo en la seva dinàmica d’activitats culturals i a partir de la Festa Major i les festes populars, el Nadal i el Carnaval, s’organitzen tres trobades on els participants aportaran el seu punt de vista i el compartiran, tot explicant-ne les curiositats i la història, rerefons social i vivències vinculades, amb la resta del grup.
Les trobades seran els dissabtes a la tarda a les 6, i les dates són aquest dissabte per parlar de les festes populars, el 12 de desembre per parlar del Nadal, i el 16 de gener per parlar del Carnaval.
Les sessions es faran a la sala polivalent Cambridge, al primer pis de la rambla de Nostra Senyora número 37.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: